ОСНОВНИ ХАРАКТЕРИСТИКИ НА DAILY МОДЕЛ 2019

Оставайки верен на ценностите, заложени в неговата ДНК (надеждност, ефективност, универсалност), DAILY се превърна в стандарт за иновации в сектора на лекотоварните автомобили.

С DAILY модел 2019 товарните автомобили се доближават все повече и повече до света на леките автомобили с всички тези основни характеристики:

 

ЕКОЛОГИЧНА УСТОЙЧИВОСТ И РЕНТАБИЛНОСТ

Технологиите за ефективност на DAILY са поредната стъпка към транспорт с нулеви въглеродни емисии и икономия на гориво, което осигурява по-добри финансови резултати и върховата производителност, необходима за ефективно изпълнение на транспортната задача. Подобренията в конструкцията и по-дългите интервали за смяна на маслото ще намалят разходите ви за поддръжка, което ще подобри рентабилността.

До 10% по-нисък разход на гориво.

До 10% по-ниски разходи за поддръжка.

 

ПОДПОМАГАНЕ НА ШОФИРАНЕТО И БЕЗОПАСНОСТ

DAILY бележи голям напредък по пътя към автономното шофиране и безопасността с въвеждането на пълен набор усъвършенствани системи за подпомагане на водача. Тези усъвършенствани технологии работят във ваша полза: те ви позволяват да се съсредоточите изцяло върху своята работа, която става все по-сложна и напрегната, в условия на пълна безопасност. Те намаляват риска от злополуки по пътищата и по оживените градски артерии, помагат ви в трудни ситуации и намаляват напрежението в натоварения трафик – като по този начин подобряват качеството на живота в кабината и вашата работа.

До 38% намаляване на произшествията в градски условия благодарение на усъвършенствани системи за подпомагане на водача

* Предлага се само в някои версии

 

УДОБСТВА В КАБИНАТА И ЛЕСНО ШОФИРАНЕ

DAILY използва високотехнологични решения, за да осигури превъзходно шофиране и идеална работна среда. Животът на борда е по-лесен, по-удобен и по-продуктивен от всякога.

70% по-малко усилие за въртене на волана чрез новия електрически сервоусилвател и градския режим.

15% по-добра видимост и разпознаване на препятствията благодарение на LED светлините.

HI-MATIC: АБСОЛЮТНО УДОВОЛСТВИЕ ОТ ШОФИРАНЕТО

Ексклузивната в класа 8-степенна автоматична скоростна кутия HI-MATIC на DAILY се предлага за цялата гама модели, предоставяйки всички предимства по отношение на комфорт, безопасност, икономия на гориво и производителност.

Можете да се радвате на всички тези предимства заедно с устойчивостта и ниската обща цена за притежание на технологията Natural Power на IVECO.

 

ПОДОБРЕНА СВЪРЗАНОСТ И УСЛУГИ

В DAILY свързаността означава много повече от използването на мобилното ви устройство зад волана. Това е средство за предоставяне на цяла гама от услуги, което ни позволява да подкрепяме бизнеса ви по проактивен и ефективен начин, като сведем до минимум прекъсванията и повишим производителността.

Повече полезно време за работа чрез проактивни услуги.

Оптимизирана ефективност чрез наблюдение на състоянието на автомобила и оценка на стила на шофиране

* Предлага се само в някои версии