Води пътя на промяната Преходът от OK TRUCKS към IVECO CERTIFIED PRE-OWNED вече е факт! Уверете се в ненадминатото качество, надеждност и екологичност на нашите камиони втора употреба, подкрепени от широк спектър от услуги. Поемете курс към изключителната стойност и ползи.

ДАВАМЕ ВТОРИ ЖИВОТ НА АВТОМОБИЛИТЕ.

Нашите автомобили преминават серия от прегледи и проверки според определена процедура, преди да бъдат доставени на пазара. Ето защо, макар и да става въпрос за употребявани автомобили, нашите клиенти могат бъдат сигурни, че получените автомобили са не само надеждни, но и в безупречно техническо състояние.

120 проверени точки, включващи посочените по-долу компоненти:

 

 • Интериори
 • Електрическа / електронна система
 • Кабина / каросерия
 • Шаси
 • Спирачна система
 • Двигател
 • Горивна система
 • Скоростна / раздатъчна кутия
 • Съединител
 • Охладителна система
 • Отопление / климатична система
 • Специализирани каросерии / хидравлична система

Всеки клиент има различни изисквания – включително по отношение на цената и подготовката на автомобила. Въз основа на техните специфични характеристики като година на производство, пробег и ниво на фабрично възстановяване, автомобилите са разделени в три категории – PREMIUM, PLUS и STANDARD – за да отговорят максимално на нуждите на клиентите.

Мрежата за употребявани автомобили IVECO CERTIFIED PRE-OWNED покрива над 25 държави. Професионален екип помага на нашите клиенти при избора на най-подходящия камион втора употреба за тяхната дейност, за да получат най-доброто съотношение цена/качество.

IVECO CERTIFIED PRE-OWNED ви предлага програма за разширена гаранция, валидна в цяла Европа, с продължителност до 36 месеца, компонентите на която можете да подберете според вашите индивидуални изисквания. За целия срок на програмата ще се радвате на спокойствие, знаейки че вашият автомобил е проверен и ремонтиран с отличните професионални умения, с които е известна мрежата за следпродажбено обслужване на IVECO.

Вашият бизнес никога не спира и затова ви е необходима гаранция, че автомобилът ви е в постоянна готовност за работа. Нашите услуги са предназначени да увеличат максимално полезното време за работа чрез наблюдение на автомобила в реално време, дистанционна диагностика, планова поддръжка и ремонт, както и превантивни мерки в предпочитания от вас сервиз на IVECO тогава, когато е необходимо.

Вашият автомобил трябва да отговаря максимално на нуждите на вашата дейност и да работи безупречно през целия си жизнен цикъл. Качеството и надеждността са гарантирани от IVECO чрез висококачествените оригинални части на IVECO, които, съчетани с професионалните умения на техниците на IVECO, са най-големите ви съюзници в поддържането на високата продуктивност на вашата дейност.

Нашите пакети TopCare се грижат за най-важното. От здравето и безопасността на хората, през сигурността на автомобилите и товарите и до пълното спокойствие за водача и за камиона.

Нашите телематични услуги ви помагат да намалите разхода на гориво, да оптимизирате маршрутите и да подобрите стила на шофиране на вашите водачи чрез отчитане и анализ на ефективността на автомобила за постигане на по-продуктивен и ефективен бизнес с по-ниски експлоатационни разходи.

Ако възникне проблем с автомобила ви, нашия безплатен телефонен номер за услуги работи денонощно с 2000 пункта за пътна помощ из цяла Европа. Също така всеки сервиз на IVECO може да предложи бърза и лесно достъпна помощ. По този начин всеки един клиент – независимо къде се намира – лесно ще намери компетентна помощ в региона.

Ние разбираме предизвикателствата и възможностите, пред които са изправени нашите клиенти, управлявайки своя бизнес. Ето защо предлагаме финансови решения, съобразени с различните нужди, чрез подход, ориентиран към бъдещето: анализирането на променящия се пазар, използването на нови технологии и търсенето на взаимодействие със специализирани партньори са ключът към подкрепата на вашия непрекъснато развиващ се бизнес.

 

IVECO CERTIFIED PRE-OWNED – надеждният избор за устойчив втори живот.