УПОТРЕБЯВАНИ АВТОМОБИЛИ IVECO S-WAY МОДЕЛ 2019: BORN TO LAST

IVECO S-WAY представлява цялостно транспортно решение, разработено да осигури на водача отлични условия на пребиваване в кабината и да даде възможност на собствениците да работят ефективно, рентабилно и устойчиво.

IVECO S-WAY подобрява цялостно условията на работа и живот на водача, като кабината е проектирана с фокус върху неговите нужди и му осигурява просторна и комфортно подредена среда, отличаваща се с множество удобства и усъвършенствани функции. Той ще се превърне във фаворит на водачите и в техен дом далеч от дома.

Във време, в което логистичните оператори и собствениците на товарни автомобили са изправени пред все по-ожесточена конкуренция, IVECO S-WAY предлага изключителна горивна ефективност и устойчивост плюс ниска обща цена за притежание благодарение на своите модерни технологии и иновативни услуги.

IVECO S-WAY е камион със 100% свързаност в новата епоха на проактивна и прогностична поддръжка. Усъвършенстваните функции за свързаност на автомобила държат водачите в непрекъснат контакт с мениджъра на автопарка, с дилъра и със специалистите по поддръжка на IVECO, така че те никога не са сами на пътя. Той прави достъпни цяла гама от иновативни услуги, съобразени с нуждите на клиента и предназначени да осигурят надеждна и високопроизводителна работа на автомобила и висока ефективност на автомобилния парк.

Открийте нашите камиони IVECO S-WAY – Born to last!

ПОДХОДЯЩАТА КАБИНА ЗА ВСЯКА ТРАНСПОРТНА ЗАДАЧА

IVECO S-WAY предлага богат избор от кабини за вашата транспортна дейност: AS кабина с легло висок и нисък таван, AT кабина с легло с нисък или средно висок таван и къса AD кабина с нисък таван.

IVECO S-WAY предлага пълна гама от несъчленени камиони във версии с дизел или Natural Power, подходящи за всякакви транспортни задачи – от комунални приложения и доставки до сменяема каросерия. Здравото и издръжливо шаси го прави предпочитан от производителите на специализирани каросерии заради гъвкавостта за монтиране на широка гама надстройки.

ШОФИРАЙТЕ СЪС СТИЛ И ЖИВЕЙТЕ В КОМФОРТ

Всеки един детайл е внимателно проучен, за да се подобрят аеродинамичните характеристики на автомобила: всички кухини и пролуки са затворени, за да се оптимизира въздушният поток и да се повиши горивната ефективност. Цялата зона на водача е проектирана така, че да осигури повече пространство и отлична видимост.

Просторната нова кабина предлага достатъчно багажно пространство с удобно разположени отделения с голяма вместимост. Горният рафт със специална форма предлага огромен обем от 250 литра.

РАЗПОЗНАВАЕМ И ФУНКЦИОНАЛЕН: БРОНЯ И ПЪЛНИ LED СВЕТЛИНИ

Новоразработената броня предлага избор от пластмасови и хибридни решения в съответствие с изискванията на вашата конкретна транспортна дейност. Бронята с модулна конструкция ще защити вас и вашия автомобил – и ще ви спести разходи за ремонт, тъй като е достатъчно да подмените само повредената част.

IVECO S-WAY е оборудван със 100% LED светлини – отвътре и отвън – включително габаритните. Новите LED светлини осигуряват идеално осветяване на кабината и на пътя за безопасно шофиране през нощта.